keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Koskaan et muuttua saa, osa 1 - mikä tappoi Pyhät Tepot-yhtyeen?

Huumoripunkkia soittavan ja Sony Music-yhtiölle levyttävän Pyhät Tepot-yhtyeen solisti Sipe Sontaläjä vaihtoi taannoin nimeä. Tuo nuori mies, joka ilmestyi julkisuuteen nimellä Sipe Sontaläjä tunnetaan siis nykyään nimellä Steven Riekki.

Onko kuvan laulusolisti Sipe Sontaläjä vai Steven Riekki?
Jumalauta! Ketä kiinnostaa Pyhät Tepot-solistinaan joku v**un "Steven Riekki"!?!?! Varsinkin, jos ja kun yhtyeessä on aiemmin "laulanut" SIPE SONTALÄJÄ-niminen hyypiö?!?!? Ilmankos Tepoista ei olla enää kuultu mitään aikoihin. Niin, ketä kiinnostaa joku Steven Riekki? Musiikki on muutenkin matematiikkaa.

Musiikissakin kahdesta miinuksesta voi tulla yksi plussa. Pyhät Tepot oli ja on paska bändi, ja Sipe Sontaläjä on uskomattoman paska taiteilijanimi, mutta yhdessä näistä kahdesta tuli silkkaa nerokkuutta. Kahdesta miinuksesta tuli tässä tapauksessa yksi plussa.

Sipe Sontaläjän kanssa Pyhien Teppojen
tulevaisuus näytti tältä...


Ilmeisesti Sontaläjää on alkanut ahdistaa oma ankea taiteilijanimi, sillä taannoin hän ilmoitti vaihtavansa sen pois. Jatkossa hänet tultaisiin tuntemaan nimellä "Steven Riekki".
"Olen miettinyt tätä siitä asti kun Paska-Benin kanssa perustimme Pyhät tepot joskus vuonna 2007. Sipe Sontaläjä oli tyhmä ja mauton nimi ja viimeistään nyt kun musiikkimme ja bändimme on mennyt eteenpäin näin paljon, niin minusta tuntuu että Sontaläjän aika on ohi. On aika ottaa seuraava kehitysaskel. Steven Riekki on ensimmäinen taiteilijanimeni jota käytin jo The Struzie-,  sekä Mean street -nimisissä yhtyeissäni", sälli kirjoittaa Pyhien Teppojen nettisivuilla.
Joo. Myönnetään. Tämä on ikivanha uutinen, päivätty jo 25. tammikuuta 2011. Mutta nyt kun tarkemmin ajattelee, onko kukaan enää kuullut Pyhistä Tepoista yhtään mitään sen jälkeen, kun Sipe Sontaläjä vaihtui Steven Riekkiin? Onko kukaan enää kiinnostunut Pyhistä Tepoista laulusolistinaan joku naurettava STEVEN RIEKKI?

...mutta Steven Riekin kanssa  Pyhien
Teppojen tulevaisuus löytyy täältä.

Kun Sontaläjässä oli menoa, meininkiä ja tärinää, on taas Steven Riekki jonkun tavanomaisen katurockhyypiön tavallistakin ankeampi taiteilijanimi. Pakko kysyä Sontaläjältä, kumpi on saanut enemmän p*llua, Sipe Sontaläjä vai Steven Riekki?

Musiikki on matematiikkaa. Sipe Sontaläjä yhdistettynä Pyhiin Teppoihin oli silkkaa neroutta, jolla tie tähtiin oli avoinna. Pyhät Tepot ja Steven Riekki on yhdistelmä, jolla päästään anttiloiden alelaareihin ja totaaliseen unohdukseen.

Sorry.

(Myönnän, kollegani Hufvudstadsbladetissa Janne Strang kirjoitti tästä jo tammikuussa 2011 på svenska, mutta minä kirjoitan tästä nyt suomeksi, koska voin omaan blogiini kirjoittaa mitä ja milloin vain. Ja koska tämä ajatus tuli viime yönä viimeiseksi mieleeni. Joten, koska Steven Riekki pilasi yöuneni, on vain oikeus ja kohtuus, että minä pilaan hänen päivänsä. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti