maanantai 3. lokakuuta 2011

Haluatko miljonääriksi!?! Osallistu NYT, luvassa uskomattomia palkintoja!

Hitlantis on suomalainen
digitaalinen musiikkipalvelu.
Unelmoitko rocktähdeydestä? Upeista limusiineista? Kuumista rokkikissoista? Villistä seksistä? Maailmankiertueista? Miljoonista euroista pankkitilillä?

Unelmasi saattaa olla vain muutaman klikkauksen päässä!

Musiikkipalvelu Hitlantis tarjoaa nimittäin niiiiiin upean ja fantastisen kilpailun, jonka pääpalkinto on niiiiiin veret seisauttava, että sillä ollaan jo kilometrien pituisia harppauksia lähempänä maailmanvalloitusta ja kansainvälistä supertähteyttä! Hitlantis kun on oikein järjestänyt kilpailun, missä:
"Sinulla/teillä on nyt mahdollisuus päästä esiintymään Private Line -yhtyeen keikalle 8. päivä lokakuuta Kulttuuriareena Gloriaan Helsingissä. Osallistu kisaan: www.hitlantis.com ja Hitlantis-keskusaukiota painamalla etsi "competitions". Private Line valitsee kolmesta eniten faneja saaneesta bändistä voittajan! Genret: Rock, Pop, Metal, Indie, Alternative

RAKKAUDELLA/ TEAM -HITLANTIS"
Haluatko Sinä lämmitellä näitä miehiä?
Sateenkaaren päässä odottavat suuret rikkaudet,
tietää Vihainen Lintu.

En tiedä, mitä tästä pitäisi nyt oikein ajatella. Tai tiedänpäs. Pitäisi varmaankin nauraa - ellei suomalaisen katurockin alennustila itkettäisi niin paljon. Mieleen tulee ne nigerialaiskirjeet, jossa tarjotaan mahdollisuutta ansaita miljoonia, kunhan vain ensin hoitaa sähköpostiviestin lähettäjälle pienen alkupääoman kuluihin.

Lainaan törkeästi erään kollegan tokaisua tämän Hitlantisin tiedotteen luettuaan: "Oho! Siis ihan MAHDOLLISUUS päästä tyhjään Gloriaan skulaamaan maailman ankeimman bändin lämppäriksi. IHANAA!"

Haluatko siis miljonääriksi? Haluatko rocktähdeksi? Limusiineja? Naisia? Mainetta? Kunniaa? Opettele silloin ohjelmoimaan. Tee töitä. Luo seuraava Angry Birds.

Niin helppoa se on.

Silti jo 15 artistia ovat ilmoittaneet tässä vaiheessa Hitlantisin kotisivuilla halukkuudestaan päästä Private Linen lämmittelijäksi. Tämän kilpailun pääpalkinto tuntuu pikemminkin rangaistukselta, kun tietää, ettei kilpailun voittaja saa latin latia rahaa, sen sijaan rutkasti kallisarvoista esiintymiskokemusta.

Onhan sekin tietysti jotain.

Ja tietäen suomalaisen katurockin kurssin tällä hetkellä, voidaan olettaa kilpailun voittajankin pääsevän esiintymään peräti kymmenille kuulijoille Helsingin keskustassa lauantai-iltana.

Tästä se ura urkenee, siskot ja veljet!

Tämän kilpailun avulla Private Line täyttää pikemminkin salin ilmaisella työvoimalla ja nousevilla tulokkailla, kuin nykyisellä vetovoimallaan. Ehkä jääkaapissa on sentään Private Linelle varattua kylmää olutta, jotka voi nallettaa parempiin suihin rocktähtien silmien välttäessä.

Lähettikö Hitlantis nigerialaiskirjeen suomirokkareille?
Onhan sekin tietysti jotain.

Private Linen uusin albumi, syyskuussa ilmestynyt Dead Decade nousi sentään sijalle 17 ensimmäisellä listaviikollaan, kunnes tippui listalta tyystin pois.

Onhan sekin tietysti jotain.

Hitlantis-allekirjoittaa viestinsä rakkaudella. Jotenkin tämä palkinto ei vaan tunnu kovin rakastavalta vaan pikemminkin kylmältä persepanolta Glorian takahuonetilojen parin neliön saniteettitiloissa.

Onhan sekin tietysti jotain.

"Haluatko PRIVATE LINEn lämppäriksi?"-kisa voimassa huomiseen 4. lokakuuta 2011 klo 23.30 saakka.

EDIT: Vieraillessani Hitlantisin sivuilla tänään tiistaina 4. lokakuuta 2011 klo 13.57, oli kilpailu mystisesti poistunut palvelun listoilta, vaikka yllä olevan linkin mukaan kilpailuaikaa on vielä tämän vuorokauden loppuun. Sattumaako?

7 kommenttia:

 1. Menisin kyllä katsomaan mieluummin Private Linea kuin vaikkapa Kinetic Controllia, jonka keikka Painin lämppärinä pari vuotta takaperin oli yksi hmm. mieleenpainuvimmista kokemuksista.

  VastaaPoista
 2. Joo, minäkin olen nähnyt Kinetic Controlin Painin lämmittelijänä. Valitettavasti.

  Valitettavasti Private Linen kurssi ei ole enää yhtä kova kuin 5-7 vuotta sitten. Onko tällainen skaba silloin enää "palkinto", jos nouseva lämppäri saa vedettyä keikalle omaa yleisöä ja Private Line nettoaa kuitenkin illan pääsylipputulot? Tästä on kysymys. :-)

  VastaaPoista
 3. Niin, hyvä kysymys. Voisin melkein sanoa ettei ole. Pahimmassa tapauksessa se nouseva lämppäri vetää enemmän yleisöä paikalle kuin pääesiintyjä.

  VastaaPoista
 4. Viime viikolla kävi kerrankin niin että lämppäri oli todella positiivinen yllätys. Ghost Brigadea Tampereella lämmitellyt Mirel Wagner näytti olevan muidenkin mieleen, karskit hevisedät näyttivät oikeasti nauttivnt Wagnerin keikasta, vaikkei musiikki mitään metallia ollutkaan. Joskus näinkin päin. Tuon yhden keikan perusteella minäkin kävin Mirelin levyn ostamassa.

  VastaaPoista
 5. Jep, tätä tarkoitin. Tämä Private Linen skabapalkinto painii "vähän" eri sarjassa kuin esimerkiksi Hitlantisin arpoma Bon Jovin lämppäyspesti.

  Onhan noita eri genrejen ja skenejen sekoittamista kokeiltu ennenkin, vaihtelevalla menestyksellä. Hienointa on, jos sen myötä löytää jotain uutta ja hienoa omaa musiikillista maailmankuvaa laajentamaan. Kuten nyt sun ja Mirel Wagnerin tapauksessa. :-)

  VastaaPoista
 6. Sattumaa tai ei, niin näköjään voittaja on valittu. Jotenkin tuntuu että toisen bändin ollessa kyseessä olisi osanottajamääräkin voinut olla vähän eri luokkaa...

  VastaaPoista
 7. The Riot Soul on oikein hyvä ja sopiva lämppäri. :-)

  VastaaPoista