perjantai 7. lokakuuta 2011

Kuka keksi seksin?

Toimittaja kovassa työn touhussa
- yeah, right...

Heippa!

Tänään olen yrittänyt tehdä työtä, josta maksetaan rahaa. Pahoittelen siis, että tämä blogipäivitys on näinkin tyhjänpäiväinen. Mutta ehkäpä vaikka seuraavanlaiset otsikot antavat helpotusta pahimpaan bloginälkään.

Jimi Constantine: "Ismo oli aika pudottava!"

Notkean Rotan Rane Raitsikka: "Mä olen kadun kielen dosentti!"

Maija Moisio tukijastaan Kauko Röyhkästä: "Ei Kauko ole vanha pervo - tai mistä minä tiedän!"

"Kuka keksi seksin?", näyttää
myös Leivo-setä pohtivan.

Sauruxien Komppi Momppi Hevisaurus-kiistasta: "Kokista tai Pepsiä - samaa tavaraa eri kuorissa!"

Ja sitä rataa. Postinkantaja toi kivoja kovia paketteja - seitsemän kirjaa. Myös niistä lisää joskus myöhemmin. Ja äsken käytiin saunassa. Hyvät löylyt.

Muun ajan olenkin pohtinut päivän tärkeintä kysymystä - kiitos Like Kustannuksen entisen kustannuspäällikön Arto Leivon kanssa käymäni puhelinkeskustelun.

Kuka keksi seksin?

Niin. Kuka keksi seksin? Tiedätkö Sinä? Kaikkitietävä Wikipediakin näyttää olevan hämillään seksin edessä. Luettuani englanninkieliset ja suomenkieliset määritelmät seksille olen entistä enemmän ymmälläni. Hikipediassa näyttää jollakin olevan sentään jotain hajua, mutta onko riittävästi? Seksistä, siis.

Siispä, kuka keksi seksin?

1 kommentti:

  1. Minulta tuttavaperheen 10-vuotias poika kysyi jotakuinkin samaa. Siinä tilanteessa keksin viedä hänen huomionsa eläimiin ja siihen, kuinka niitä ajaa parittelemaan vietti ja vaisto, eikä se ole niille sen omituisempaa toimintaa kuin syöminen tai nukkuminenkaan. Ihminen on pikku hiljaa kehittynyt omaksi, viisaammaksi lajikseen, mutta koko ajan uudet sukupolvet ovat saaneet alkunsa seksiä harrastamalla. Jos jossain vaiheessa ihminen onkin käynyt niin älykkääksi, ettei enää suoraan vaistolla tajua, mitä pitää tehdä lisääntyäkseen, niin laumassa on ollut vanhempia, jotka ovat kertoneet tai näyttäneet esimerkkiä. Ei sitä ole siis tyhjästä keksinyt vaan aina se on roikkunut elämän mukana. Vastaus kelpasi lapselle ja selvisin muutenkin tilanteesta mielestäni aika hyvin.

    VastaaPoista