keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Psykiatriselta puolella on paljon aikoja varattavana.

Tein periaatepäätöksen kirjoittaa joka päivä jotakin tähän blogiin. Kello on nyt 22.19, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi mitään konkreettista. Pitäisikö huolestua?

Kello tikittää, mutta
missä blogi luuraa?
Reetu on Äijä!
Mihin aika tänään oikein katosi? Parturissa tuli käytyä iltapäivällä siistimässä kuontaloa, nyt olen kuulemma oikein siistin näköinen.

Mukavaa.

Rocktoimittaja ja siisteys eivät yleensä ole käynyt yksiin, mutta pakko kai se on uskoa, kun kerran näin väitetään.

Tiedänhän, mihin minun päivä on mennyt. Olen lukenut uutta Hymy-lehteä, tarkalleen ottaen sen lokakuun irtonumeroa 10/2011, joka postiluukusta puolen päivän aikoihin putkahti. Miksi ihmeessä minulle tulee Hymy kotiinkannettuna, saattaa joku ihmetellä? No tietysti siksi, että saan sen ilmaiseksi kotiinkannettuna, koska olen ylläpitänyt sen musiikkipalstaa jo puolitoista vuotta. Tässä numerossa on tekemäni jutut Olli Lindholmista, Sauruxista, Maija Moisiosta ja To/Die/Forista.

Olli on Äijä!
Teuvo on Äijä!
Ovat päässeet kovaan seuraan, sillä tämä numero vaikuttaa olevan todellinen musaspesiaali: lehdessä on isot jutut muun muassa Frederikistä, Mamban Tero Vaarasta sekä Jaakko Teposta. Lukunautintoa lisäävät myös niin Teuvo Hakkaraisen syvähaastattelu kuin Timo Soinin ihanan leppoisa kolumni.  Lehtihyllyissä tämä suomalaisen lehtiviihteen helmi maksaa näemmä nyt vain 2,90 euroa, senkin ehdin bongata lehtihyllyllä kauppareissullani, mistä mukaani tarttui aikuisviihdettä grillimarinadista yleispuhdistusaineeseen. Älkää kysykö, mitä niistä aion tehdä - ehkä kyhään niistä vaikka LIKAISEN POMMIN!

Tai sitten en.

Radiosta kuului tänään mitäänsanomatonta musiikkia, yksikään kappale ei erottunut tai jäänyt mieleen. Siemensin pyykkikone hajosi tuossa viime viikolla, tänään tuli korjausarvio - 190 euroa!!!

Siis mitä vittua, 190 euroa, 1140 mummon markkaa!

Totta se on, Siemensin sähköhäiriöitä eliminoivissa kondensaattoreissa on kuulemma "mersu-lisää", pelkän varaosan hinta on 90 euroa! Päälle sitten vielä työ ja ajot. Neljä vuotta vanhalle pesukoneelle turhan järeä hinta. Varsinkin, kuun uuden voi saada kolmella sadalla, allekin. No, nyt ollaan sitten ilman pesukonetta. Kuljetaan haisevissa rääsyissä ja rytkyissä pitkin kaupunkia - jo puolen kilometrin päästä voi haistella, kuinka sieltä se Nalle taas tulee, niinkö?

Tero on Äijä!
Väärin.

Meillä on pesutupa. :-)

Kaiken tämän jälkeen mikä voikaan olla ihanampaa kuin rentoutua ratkiriemukkaan Hymyn parissa koko loppupäivä, siinä onkin riittänyt ahmittavaa yllin kyllin. Vai mitä sanotte näistä maistiaisista Tero Vaaran haastattelusta?
- Iso yleisö tietää, mikä olen miehiäni. Olen lauluntekijä, muusikko. Mun tehtävä on nousta pääsymaksua vastaan lavalle ja laulaa Vielä on kesää jäljellä.

Mamba palkittiin aikoinaan Vuoden yhtye-palkinnolla, mutta orkesteri jätti Emma-patsaan hakematta.
- Oltiin keikkailtu itsemme loppuun, ja palkinnossa oli junailun tuntua. Patsas tuli meille myöhemmin, ajoimme sen yli bussilla. Eipä ole sen jälkeen Emmoja tullut.

- Halla-aho olisi tarvinnut rikostuomion sijaan tiedonjulkistamispalkinnon. Monikulttuurisuuskeskustelu sai hänen ansiostaan uusia sävyjä, ja kansaa alkoi taas kiinnostaa politiikka, Vaara pudottelee.

- Eivät suomalaiset ole lähtökohtaisesti sitä mieltä, että musta mies on meitä rodullisesti alempi! Missä vaiheessa olemme muuttuneet sellaisiksi, ettei Suomessa saa olla enää mitään mieltä? Kai tässä maassa saa vielä vihainen olla, Vaara viittaa kiivaana vellovaan keskusteluun "vihapuheesta".
Antti on Äijä!
Pidän myös oman ikisuosikkini BB-Antti Kurhisen haastattelusta ja hänen kauhunmuistojaan lapsuudesta: "Diplomaatti oli namusetä!"
"Ei mennyt kauaakaan, kun tajusin, että tämä herra oli todella kipeä perverssi. Olin silloin vielä niin pulmunen, etten edes tiennyt, mitä tarkoittaa homous!"

Suomea asemapaikkanaan pitänyt mies oli Antin mukaan noin kuusikymppinen ja "ruma".
- Vasta viime aikoina olen osannut hyväksyä homot ihmisinä ja tajunnut, etteivät he ole samanlaisia perverssejä kuin tämä lapsiinsekaantuja oli. Nykyisin minulla on homotuttavia ja osaan suhtautua heihin neutraalisti.
Seuraavalla aukeamalla sanaista arkkuaan availee sitten Frederik. Tässä jutussa on myös vallan kiihkeä meininki, kuten seuraavista tekstinäytteistä voitte päätellä!
Suomen machoin mies heittää biisien välissä herjaa milloin mistäkin, mutta yleensä kuitenkin itsestään. Tällä kertaa osansa saa myös laulajakollega, kun lavalle lentävät myös miesten kalsarit.
- Nämä lähetän Sillanpään Jarille!
- Onko mulla hyvä pylly, hän kysyy keikkayleisöltä ja kehottaa kokeilemaan.
Kuulemma on.
- Kyllä multa naiset saa kyytiä, hän lupaa.
Frederik mainitsee, että hän lienee "homolaulajia" lukuun ottamatta ainut artisti, joka ei ole koskaan ollut naimisissa.
- Olin viisi päivää viikosta kännissä. Keikkajärkkäreiden kanssa juotiin kossua jo ennen keikkaa. Olin alkoholisti. Ihme, että pystyin hoitamaan keikat. Nykyään juon maltillisesti.
Jussi on Äijä!
Sivulla 40 vilkkuvat sitten jo munat! Onneksi kuvausobjektin silmät on sentään peitetty mustalla palkilla. Odotukset olivat korkealla taiteilija Jussi Parviaisen Saana-vaimon sensuellien KOHUKUVIEN suhteen, mutta eivät kyllä nouse Tuksun ja monen muun tasolle nämä. Todella vaisut kuvat. Ilmiselvä pettymys. Haastattelukaan ei ole parasta mahdollista Juha-Tapio Tuomelaa, mutta onneksi Tuomelan helmet lehden alkupäässä korvaavat paljon.

Ennustaja Sonja Maunosen palsta sisältää tällä kertaa myös todellisen helmen! "Legendaarisen Tamara Maunosen tytär, selvännäkijä Sonja Maunonen vastaa lukijoiden kysymyksiin tällä palstalla", kertoo palstan kuvaus. Minua hymyilyttää. Hymyilyttää siksi, että legendaarinen Tamara Maunonen ennusti aikoinaan isälleni hänen tiedustellessaan tulevan jälkikasvunsa sukupuolta, että "tyttö sieltä tulee".

KOHUPALJASTUS!
Nalle onkin Muija!
No niin, nyt se on paljastettu. Odotan kohuotsikoita: "SETÄ ONKIN TÄTI! MIESPUOLINEN ROCKTOIMITTAJA PALJASTUIKIN NAISEKSI - KATSO KUVAT!"

Mutta siihen todelliseen helmeen ja Sonja Maunosen legendaariseen vastaukseen. Olen tummentanut kysymyksen tummennusmusteella ja muokannut Maunosen vastauksen kursiivilla lukukokemuksenne helpottamiseksi.
"Eikpzmcskdmjdreksyw, <a href=http://www.mggnultanf.com/" > piclvfwsni</>"
- Psykiatriselta puolella on paljon aikoja varattavana.
Siis voi helvatan jumalauta sentään, miten jumalainen vastaus! Mikä lakonisuus, mikä tekniikka, mikä sanataiteen helmi!

Pakko lukea vielä kerran.
- Psykiatriselta puolella on paljon aikoja varattavana.
Yksi lause. Kuusi sanaa. 53 kirjainta välilyönteineen.
- Psykiatriselta puolella on paljon aikoja varattavana.
Sonja Maunonen on Legendaarisen
Tamara Maunosen tytär!
Olen sanaton. Tämän vuoksi elän. Sen vuoksi, että olen tänään saanut nauttia elämästä täysin palkein. Hymyn ansiosta. Legendaarisen Tamara Maunosen jälkikasvun Sonja Maunosen legendaarisesta vastauksesta Hymy-lehden sivuilla. Olenko seonnut? Olenko tulossa hulluksi? Olenko menettämässä järkeni? Oletko Sinä? Silloin on syytä muistaa nuo 53 kirjainta välilyönteineen tässä nimenomaisessa järjestyksessä:
- Psykiatriselta puolella on paljon aikoja varattavana. 
Kiitos Sonja Maunonen, kiitos Hymy 10/2011, kiitos 5.10.2011.

Hymy-lehti 10/2011 nyt lehtipisteissä irtonumerohintaan 2,90 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti