tiistai 11. lokakuuta 2011

Saatanalliset säkeet

Kimmo Miettisen LoveLies-kirja
on leppoisaa luettavaa.

Olen blogini puitteissa pyrkinyt kirjoittamaan joka päivä jotakin. Nyt pari päivää on syntynyt niin nihilististä tekstiä "sattuneista syistä", että olen katsonut aiheelliseksi hyllyttää ne.

Ainakin toistaiseksi, ehkä lopullisesti. Kukapa tietää. Sellaista materiaalia on syntynyt ennenkin.

Saatanallisia säkeitä.

Tänään kävin hammaslääkärissä. Oikea takahammas ylhäällä oli mennyt huonoon kuntoon. Sen verran huonoon, että paloja alkoi irrota itsestään. Hetken aikaa tunsin itseni Andy McCoyksi.
"Heroiini vie kalsiumin verestä ja pilaa hampaat."
Vai miten se meni?

Tommy Cooperin kolmen dvd:n boksi
irtosi Anttilasta neljällä eurolla!
Olen nyt lukenut Miettisen LoveLies-kirjaa (kiitokset Likelle!). Se tuntuu vallan mainiolta ja leppoisalta opukselta. Sellaista Eloveena-dekadenssia. Hammaslääkärin jälkimainingeissa päädyttiin Anitan kanssa asioimaan Anttilaan. Anttilan Keskusvaraston tyhjennysmyynnissä bongasin edesmenneen brittiläisen humoristin Tommy Cooperin kolmen dvd:n boksin.

Neljä (4!) euroa!

Ilman LoveLies-kirjaa tämä boksi olisi jäänyt ostamatta. Sen verran ylistäviä lausuntoja tuosta kuvan naamanvenyttäjästä opuksessa annetaan. Sattumaako? Ilman LoveLiesiä en olisi saanut tietää, että Tommy Cooper on merkittävin brittiläinen humoristi kautta aikojen!

Tai ainakin jotain sinnepäin.

Neljä euroa, kolme dvd:tä!

Kohtahan se selviää. Taidanpa siirtyä television ääreen nauttimaan brittihuumorista. Ehkä se auttaisi korvaamaan nihilistiset arvottomuuden tunteet iloisemmilla aatoksilla.

Yksi ruutu auki, toinen kiinni.

Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti