maanantai 13. helmikuuta 2012

Näin Ibi Love kommentoi Whitneyn kuolemaa!


Takavuosien "Idols-häirikkö" Ibi Love uskoo näkevänsä Whitney Houstonin keikan seuraavaksi taivaassa.


Suomalaiselle laulajattarelle Ibi Lovelle tuli amerikkalaisen laulajattaren Whitney Houstonin kuolemasta jotenkin kaunis fiilis.

- Aina tulee jotenkin kaunis olo kuolemasta, kun siinä pääsee lepoon ja pohtimaan elämäänsä. Syitä miksi elettin miten elettin ja mitä on oppinut.

Ibi ei ymmärrä, miksi kaunisääninen ja lahjakas laulajatar sotkeentui huumeiden kyllästämään ghettoelämään. Kenties siinä oli kyse naisellisesta heikkoudesta, Love pohtii.

- Hän vaikutti niin vahvalta, hän jotenkin antautui jollekin suuremmalle voimalle. God bless Whitney Houston! Amen! Hallelujah! Rest in peace, Love suree.
Ibi Love Idolsin koelauluissa
Helsingissä vuonna 2011.Whitney on ollut Ibi Lovelle suuri ja tärkeä esikuva.

- I Will Always Love You on ehdoton klassikko ja ehkä kaunein kuulemani kappale, Love ylistää.

Whitneyn suuruus häkellytti Ibi Loven hänen ollessaan pieni.

- Kuvittelin, ettei kukaan voi laulaa niin. Kunnes tajusin, että itsellänikin on upea ja komea ääni.

Whitneyn äkillinen kuolema kosketti Ibi Lovea syvästi. Se tuli täytenä yllätyksenä. Love harmitteleekin, ettei ehtinyt nähdä Houstonin konsertteja hänen eläessään. Houston esiintyi Suomessa kahteen otteeseen, vuosina 1999 ja 2010.

- Olisin suonut hänelle vielä kasapäin konsertteja. En ole itsekään vielä koskaan päässyt hänen livekonsertteihinsa, mutta viimeistään taivaassa odotan pääseväni, surutyötä tekevä Ibi Love päättää toiveikkaana.

Teksti: Nalle Österman
Kuvat: MTV3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti