sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Näin Nalle Österman kommentoi Whitneyn kuolemaa!


Whitney Houstonin kuolema ei tullut rocktoimittaja Nalle Östermanille yllätyksenä.


Suomalaisen musiikkimaailman konkari, Björn "Nalle" Österman kertoo, ettei varsinaisesti yllättynyt Whitney Houstonin kuolemasta.

- Hänellä oli vuosien ajan ollut ongelmia päihteiden kanssa. En ollut kauhean yllättynyt kuultuani hänen kuolemasta, Österman sanoo.

Whitney Houston kuoli 48-vuotiaana, ja hänen tiedettiin kamppailleen päihdeongelmiensa kanssa jo kauan. Österman harmitteleekin, että yleensä nuorena menehtyneiden artistien kuolemaan liittyvät päihteet.

Österman myöntää, ettei ollut kova Whitney-fani.

- Mutta oli hän merkittävä artisti.

Houston kävi viimeksi keikalla Suomessa kaksi vuotta sitten, mutta Österman ei itse päässyt keikalle.

- Monet kertoivat minulle silloin olleensa pettyneitä keikkaan. Ei hän tainnut enää silloin olla aivan täydessä terässä, Österman arvelee.

Houstonin merkittävin ja ikimuistoisin työ on Östermanin mielestä klassikkoleffa The Bodyguard, jossa kuullaan kestohitti I Will Always Love You, ja Houston näyttelee itse elokuvan pääosaa.

Inspiraation tätä muistokirjoitusta varten sain tästä Ilta-Sanomien "uutisesta".

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Viimeisimpien "tietojen" mukaan hän olisi käyttänyt lääkärin määräämiä rauhoittavia lääkkeitä useampaa sorttia ja viina yhdessä niiden kanssa voi potentoida vaikutuksen ties kuinka monikertaiseksi. Hänet mukamas löydettiin selällään kylpyammeesta, jalat ylhäällä ja pää veden alla, kuten hän olisi nukahtanut ja liukunut uneen. (Nainenhan oli todella pitkä, amme varmaan oli pieni). Ennenkuin tiedetään lisää, mitä oli ottanut ja oliko jo kuollut ennen veteen valumista, on katsottava onko keuhkoissa vettä. No, tässä tämä romanttinen eri lähteistä koottu "soppa on syntynyt" -tyyppinen kirjoitus. Kohta olemma viisaampia. Mutta ei hän mikään herätä nyt tähän hätään. Eikö tuon tasoisella artistilla ole ketään huolehtivaa assistenttia, kun on tulossa suuri Gaala, jossa piti loistaa. Mystistä ja suorastaan todella outoa. Kyseessä varmaan puhdas vahinko.

    VastaaPoista
  3. Ensin hutkitaan ja sitten tutkitaan. Näin legendat syntyvät, kun tähdet kuolevat.

    VastaaPoista