keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tylsä ja ankea blogikirjoitus

Nalle Österman kesällä 2012 Helsingin
Kalliossa (kuva: Santtu Särkäs).

Ohhoh! Huomasin äsken, että olen päivittänyt viimeksi tätä blogia 15. elokuuta 2012.

Se on pitkä aika.

Yksinkertainen syy on se, että olen toteuttanut itseäni kirjoittajana muilla foorumeilla. Eli siellä, mistä maksetaan palkkaa. Tästä syystä kirjoittaminen täällä on jäänyt ns. vaiheeseen.

Toivottavasti ymmärrätte.

Siksi ajattelin nyt linkittää joitakin kirjoitustyöni hedelmiä tässä blogissa niille, jotka ovat teksteistäni kiinnostuneet. Onhan tuota tekstiä kieltämättä syntynyt tänäkin vuonna.

Pidin Idols-blogia Hymy-lehden verkkosivuilla 3.1.-8.5.2012 välisen ajan. Tuona aikana kirjoitin 22 Idols-aiheista blogikirjoitusta Idolsin viimeisimmältä tuotantokaudelta. Se oli aika raskas setti. Kunnioitukseni ohjelman tuomareita kohtaan kasvoi valtavasti tämän session aikana. Tämä oli rankempaa kuin etukäteen kuvittelin. Luin hiljattain, ettei Idols palaa ruutuun vuonna 2013. Se teki minut iloiseksi. Toivottavasti blogillani oli jotain osuutta tässä ratkaisussa. Vanha ja väsynyt formaatti kaipaa päivitystä - tai armokuoleman.

Suosikin verkkosivuilla olen pitänyt Viihdekäyttäjät-nimistä blogia yhdessä Anita Hartikaisen kanssa 20. lokakuuta 2010 lähtien. Reilussa parissa vuodessa blogimerkintöjä on syntynyt 61 kappaletta viihteen eri osa-alueista - kirjallisuudesta, teatterista, elokuvista, peleistä ja musiikista. Se blogi on suurimmaksi osaksi hieman kiltimpää ja nössömpää Nallea, mutta on siellä joukossa kunnon tylytystäkin. Nyt kun Suosikin taru päättyy vuoden 2012 lopulla, päättyy myös Viihdekäyttäjät - ainakin tällä foorumilla. Kenties se löytää uuden kodin jostain muualta?

Yleisradio lähestyi minua 20. elokuuta 2012, tarjoten mahdollisuutta pitää blogia raskaan rockin ja metallimusiikin historiasta kertovan 11-osaisen Metal Evolution-dokumentin yhteydessä. He hyväksyivät koetekstin ja minä aloin naputella - oikeastaan enemmän kuin laki, lääkäri ja työnantaja määrää. Sellaista se on tämä bloggaaminen: kirjoittelee niitä näitä mitä mieleen juolahtaa, kun tilaa on rajattomasti. Pidän siitä, sopii minulle.

Tämä blogikirjoitus on tylsä ja ankea, myönnän. Vasta heräsin enkä ole nauttinut aamukahvia. Vielä tämä talven kylmyys ja pimeyskin... hohhoijaa.

Onneksi tiedän, että yllä olevien linkkien takaa löytyy pirteämpääkin kamaa. Ota haltuun, jos et parempaakaan tekemistä keksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti