maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hyhhyh, minkä kaksimielisyyden Mikko Leppilampi lohkaisi eilen suorassa lähetyksessä!


Mikko Leppilampi laukoi kohteliaisuuksia oopperalaulaja
Laura Pyrrölle MTV3:n Tähdet tähdet -ohjelmassa
sunnuntaina 16. maaliskuuta 2014.
Tähdet, Tähdet on MTV3:n uusi HUIKEA musiikkiohjelma, joka on raikas tuulahdus ehtaa hömppää ja viihdettä Idols-, Voice of Finland- ja Vain elämää -ohjelmien suorittamisen rinnalla.

Toistaiseksi show'ssa on nähty vasta kaksi jaksoa, mutta jo Jari Sillanpään toissa sunnuntain avausjaksossa esittämä Gangnam Style teki selväksi, että Tähdet, Tähdet on tämän kevään riemastuttavin musiikkikonsepti!

Diandra, Vicky Rosti, Olli Herman, Laura Pyrrö, Jari Sillanpää, Timo Rautiainen, Irina ja Stig pyrkimykset laulaa mahdollisimman hyvin ja viihdyttävästi tuottaa toinen toistaan hurjempaa musiikillista ja kuvannollista ilotulitusta katselu- ja kuunteluelimille.
Laura Pyrrö esitti Eurythmics-yhtyeen Sweet Dreams
-klassikon ohjelmassa 16. maaliskuuta 2014.

Myös ohjelman häikäisevät vakituomarit Maria Veitola ja Juhani Merimaa ansaisevat aplodit: Veitola yllättää katsojat täydellisesti olemalla miellyttävä ylimielisen talkshow-roolinsa jälkeen ja Tavastia-klubin omistajan lupsakkaa sanailua on aina yhtä ilahduttavaa kuunnella.

Eilen tähdet heiluivat kultaisen 80-luvun tunnelmissa. Parhaiten kasariteemasta suoriutuivat Diandra, Irina ja Olli Herman, mutta ohjelman pysäyttävimmästä esityksestä vastasi varmaankin oopperalaulajatar Laura Pyrrö, jonka tulkinta Eurythmics-yhtyeen Sweet Dreams -klassikosta pani ainakin ohjelman juontajan Mikko Leppilammen pään pyörälle ja senat sakaisin!
Pyrrön esityksestä ei puuttunut dramatiikkaa.
– Mä en oo mikään sanomaan, mutta Laura Pyrrön tyylilaji on tainnut löytyä. Levy 
 tollasta matskua  niin... mä tuun heti! Ihan mahtavaa...
Että täh! Että mitä!?! Mitäs se juontaja oikein lohkaisi? Katsotaanpas uudelleen!
– Mä en oo mikään sanomaan, mutta Laura Pyrrön tyylilaji on tainnut löytyä. Levy 
 tollasta matskua  niin... mä tuun heti! Ihan mahtavaa...
"Mä en oo mikään sanomaan, mutta...
Laura Pyrrön tyylilaji on tainnut löytyä!"
Unohtuiko Mikko Leppilammelta kenties jotakin vai oliko tämä tahaton freudilainen lipsahdus peräti tahallinen lohkaisu!?!

Koska korjausta asiaan ei missään vaiheessa tullut, täytynee tästä siis päätellä, että mikäli Laura Pyrrö innostuu tekemään dramaattista poppia urallaan, laukeaa Mikko Leppilampi valittömästi housuihinsa, eli saa toisin sanoen orgasmin!


Sweet Dreams, eli kauniita unia – todellakin!
– Mä en oo mikään sanomaan, mutta Laura Pyrrön tyylilaji on tainnut löytyä. Levy – tollasta matskua – niin... mä tuun heti! Ihan mahtavaa...
OHHOH, HYHHYH, HUHHUH, ja HÖHHÖH!

Näin Laura Pyrrön dramaattinen ja kohtalokas esitys nostatti myös Leppilammen puheenparren tuikkimaan ikuisiksi ajoiksi tähtitaivaalle tämän blogipostauksen myötä!

Tähdet tähdet – suomalaisen suoran televisioviihteen kruununjalokivi vuonna 2014!

"Levy - tollasta matskua - niin... mä tuun heti!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti