sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Nalle heräsi talviunilta

Tähän pitäisi keksiä joku naseva
kuvateksti, mutta olkoot.
Moro!

Kävin viikonloppuna isolla kirkolla! Eipä siellä nyt ollut sen kummoisempaa kuin viimeksikään, mitä nyt perjantaina kävin pokkaamassa pari palkintoa Femmagaalasta sekä lauantaina katsomassa maailman kaikkien aikojen parhaan viihdeohjelman Kingin suoraa lähetystä MTV3:n studiossa Pasilassa.

Kaikista parrasvaloista sekä tähtihumusta ja sumusta huolimatta en ole edelleenkään muuttamassa synnyinkaupunkiini nykyisestä kotikaupungistani Turusta.

Kaikki helsinkiläiset voivat siis huokaista helpotuksesta.

Pahoittelen blogini verkkaista päivitystahtia, mutta siihen on ollut hyvä syy.

Näet kulisseissa olen jo jonkin aikaa käynyt neuvotteluja Keskisuomalainen-konserniin kuuluvan työntantajani Etelä-Suomen Median (ent. Suomen Lehtiyhtymä) kanssa, joka on jo huhtikuusta 2013 lähtien työllistänyt minua Turkulainen-lehden musiikkitoimittajana sekä lehden tapahtumakalenterin ylläpitäjänä.

Tämän Turkulaisen pestin puitteissa olen haastatellut arviolta 90 kotimaista artistia laidasta laitaan, iskelmälegendoista brutaaliin death metalliin.

Kun kustantaja hankki vuoden vaihteessa hankki Iltamakasiini-nimisen verkkosivuston, sain tiedustelun, olisinko kiinnostunut tuottamaan sisältöä kyseiseen viihdeportaaliin.

Asiaa puntaroituani eri kanteilta päätin ottaa haasteen vastaan.

Neuvottelujen jälkeen tunnumme päässeen molempia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen. Tämän sopimuksen varmistuminen tarkoittaa käytännössä sitä, että vuonna 2015 arvioin luovani 2-3 kertaa enemmän erilaisia juttuja kuin viime vuonna!

Keskustelun on tarkoitus jatkua myös vuonna 2015.
Tekstieni rakastajille ja vihaajille on siis luvassa varsin myrskyisä ja lukurikas vuosi  ellen sitten koe työn tuoksinassa hermoromahdusta.

Jää nähtäväksi.

Vuosi 2014 työskentelin aika vähän, koska halusin löysäillä ja nautiskella elämästä. Tuossa vuoden loppupuolella alkoi tuntua siltä, että voisin panna isompaa vaihdetta silmään. Tähän syssyyn kun sain tämän ehdotuksen työnantajaltani tuottaa enemmän sisältöä heidän uuteen verkkomediaansa vaikutti siltä, että tämähän on tähtiin kirjoitettu.

Tai jotain.

Siksi minua hieman hymyilyttää ajatella Femma-gaalan "Keskustelu jatkuu" -toimittajapalkinnon pokkaaminen viime vuoden ansioista, jolloin tein hommia säästöliekillä. (No, ehkä siinä oli muutakin taustalla.) Katsotaan mitä tapahtuu, jos liekki roihuaa voimallisemmin.

Katsotaan sitä sitten vaikka tämän vuoden joulukuussa.

Kai tätä Iltamakasiini-hommaa voi nyt sitten pitää jo virallisena, kun ensimmäiset Iltamakasiinin juttuni julkaistiin eilen lauantaina 31. tammikuuta 2015  eli CMX:n uuden Mesmeria-albumin levyarvio sekä raflaavalla otsikolla "Hyvä artisti, tapa itsesi" varustettu blogiteksti.

Ja näitä on jatkossa luvassa paljon lisää  Iltamakasiinissa.

Joten jos päivitystahtini tässä blogissa vaikuttaa pysähtyneen, käyppä siellä.

Sillä tämä karhu on nyt herännyt talviuniltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti